| Foto |
Nazwa |
Cena |
Koszyk |
|
Algowo-kolagenowy zabieg na rozstępy BingoSpa |
48,00 zł |
|
| Rozstępy są to linijne zmiany o wyglądzie przypominającym blizny. W pierwszym stadium przyjmują barwę siną lub czerwono - niebieskawą. Wraz z upływem czasu ich barwa staje się coraz mniej intensywna i przybiera kolor kości ... |
|
Kolagenowa kąpiel do skórek i paznokci z ... |
14,00 zł |
|
| Kolagenowa kąpiel BingoSpa głeboko zmiękcza zrogowaciały naskórek wokół paznokci ułatwiając przeprowadzenie kolejnych etapów manicure.
Kolagen intensywnie nawilża i uelastycznia naskórek oraz regeneruje płytkę paznokcia czyniąc go ... |
|
Kwas glikolowy 70% ph 0,1 BingoSpa 10ml |
24,00 zł |
|
| Kwas glikolowy 70%. Skoncentrowany wodny ekstrakt soku z trzciny cukrowej (Saccharum officinarum).
Wyłącznie dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract; Water (Aqua)
Numer CAS: 79-14-1
Wygląd i ... |
|
Kwas glikolowy 70% ph 0,1 BingoSpa 30ml |
40,00 zł |
|
| Kwas glikolowy 70%. Skoncentrowany wodny ekstrakt soku z trzciny cukrowej (Saccharum officinarum).
Wyłącznie dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract; Water (Aqua)
Numer CAS: 79-14-1
Wygląd i ... |
|
Wyszczuplający zabieg z kofeiną BingoSpa |
48,00 zł |
|
| Zabieg BingoSpa z kofeiną to profesjonalny preparat do stosowania również w warunkach domowych. Zawiera kofeinę oraz aktywne składniki redukujące podskórną tkankę tłuszczową.
Kofeina zapobiega procesowi tworzenia się tłuszczu w ... |
|
Olej sojowy 100% BingoSpa 30ml |
16,00 zł |
|
| Olej sojowy otrzymywany w procesie tłoczenia ziaren soi.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Glycine Soja (Soybean) Oil
Numer CAS: 8001-22-7
Wygląd i konsystencja: oleista, jasnożółta ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej ... |
|
Olej sojowy 100% BingoSpa 100ml |
24,00 zł |
|
| Olej sojowy otrzymywany jest w procesie tłoczenia ziaren soi.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Glycine Soja (Soybean) Oil
Numer CAS: 8001-22-7
Wygląd i konsystencja: oleista, jasnożółta ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej ... |
|
Olej ryżowy 100% BingoSpa 10 ml |
12,00 zł |
|
| Olej ryżowy otrzymywany w procesie tłoczenia z nasion ryżu.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Oryza Sativa (Rice) Brain Oil
Numer CAS:68553-81-1
Wygląd i konsystencja: oleista, lekko żółta ciecz;
Gęstość < 1 ... |
|
Olej ryżowy 100% BingoSpa 100 ml |
36,00 zł |
|
| Olej ryżowy otrzymywany w procesie tłoczenia z nasion ryżu.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Oryza Sativa (Rice) Brain Oil
Numer CAS:68553-81-1
Wygląd i konsystencja: oleista, lekko żółta ciecz;
Gęstość < 1 ... |
|
Olej avocado 100% BingoSpa 100 ml |
36,00 zł |
|
| Olej z avocado.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Persea Gratissima (Avocado Oil)
Numer CAS: 8024-32-6
Wygląd i konsystencja: oleista, zielona ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej otrzymywany jest w wyniku ... |
|
Olej avocado 100% BingoSpa 30 ml |
18,00 zł |
|
| Olej z avocado.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Persea Gratissima (Avocado Oil)
Numer CAS: 8024-32-6
Wygląd i konsystencja: oleista, zielona ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej otrzymywany jest w wyniku ... |
|
Olej z kiełków pszenicy 100% BingoSpa 100 ml |
36,00 zł |
|
| Olej z kiełków pszenicy.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil
Numer CAS: 68917-73-7
Wygląd i konsystencja: oleista, żółta ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej otrzymywany jest ... |
|
Olej z kiełków pszenicy 100% BingoSpa 30 ml |
18,00 zł |
|
| Olej z kiełków pszenicy.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil
Numer CAS: 68917-73-7
Wygląd i konsystencja: oleista, żółta ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej otrzymywany jest ... |
|
Olej z pestek winogron 100% BingoSpa 10 ml |
12,00 zł |
|
| Olej z pestek winogron.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil
Numer CAS: 8024-22-4
Wygląd i konsystencja: oleista, żółta ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej z pestek winogron ... |
|
Olej z pestek winogron 100% BingoSpa 100 ml |
30,00 zł |
|
| Olej z pestek winogron.
Dla profesjonalistów.
Nazwa INCI: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil
Numer CAS: 8024-22-4
Wygląd i konsystencja: oleista, żółta ciecz;
Gęstość < 1 g/cm3
Olej z pestek winogron ... |